Foto Lajm

PRISHTINA

Intervista

Hani Elezit, uji dhe çerdhet mbeten problem 17:17 / 30.03.2017 Uji dhe çerdhet vazhdojnë të jenë probemi kryesorë për Komunën Hani Elezit.