Foto Lajm

Pranvera

Intervista

Reforma shtetërore të jetë e guximshme dhe strategjike 12:13 / 16.04.2018 Koordinatori Nacional për Reforma Shtetërore, Besnik Tahiri, ka kërkuar që reforma shtetërore të jetë e guximshme, afatgjatë dhe strategjike.