Foto Lajm

Pamje nga malet e Novobërdës

Intervista

Suma, kryetar në tri mandate pa parti dhe pa fushatë 14:15 / 10.12.2017 Në zgjedhjet e fundit lokale të mbajtura në Kosovë, më 22 tetor, në komunën e Hanit të Elezit, është zgjedhur për herë të tretë radhazi në krye të kësaj komune Rufki Suma.