Foto Lajm

Liqenati i Kuqishtës - Rugovë gjatë vjeshtës me borë

Intervista

Tahiri: Pas një dekade Prishtina e fitoi statusin dhe identitetin e plotë 19:51 / 06.10.2017 Drejtori Ekzekutiv në Institutin për Qeverisje Lokale, Besnik Tahiri e ka komentuar vendimin e Qeverisë në mbledhjen e sotme ku u miratua projektligji për Prishtinën.