Intervistë me Drejtoreshën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Podujevës

PodujevëPostuar: 17:45 / 02.02.2017

Është realizuar intervista për emisionin "Mirëmëngjesi Kosovë" në RTK1 me Drejtoreshës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Podujevës, Mrika Thaçi.

Ç'farë aktivitetesh do të ketë në Komunën e Podujevës gjatë vitit 2017?
Sa është buxheti i kësaj drejtorie për këtë vit?
Këto dhe shumëçka tjetër do i kuptoni në intervistën e realizuar nga gazetari Fazli Veliu.