Komente: 0 Suma, kryetar në tri mandate pa parti dhe pa fushatë 14:15 / 10.12.2017 Në zgjedhjet e fundit lokale të mbajtura në Kosovë, më 22 tetor, në komunën e Hanit të Elezit, është zgjedhur për herë të tretë radhazi në krye të kësaj komune Rufki Suma.
KamenicëKomente: 0 Kamenica me dhjetëra projekte në proces 10:42 / 24.03.2017 Komuna e Kamenicës po realizon dhjetëra projekte të parapara në platformën qeverisëse të kryetarit, Begzad Sinani. Ai thotë për InfoKomunën se janë në përfundim e sipër të disa projekteve, kurse disa të tjera janë në proces të fillimit të procedurave...
VushtrriKomente: 0 Intervistë me Sami Istrefi, drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm 18:06 / 11.01.2017 Drejtoria për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në Komunën e Vushtrrisë gjatë vitit të kaluar ka zhvilluar një aktivitet të kënaqshëm në realizmin e detyrave dhe aktiviteteve të punës që kanë të bëjnë me hartimit e planit Zhvillimor, Rregulativ...
ObilicKomente: 0 Ligji për Obiliqin më se i domosdoshëm 12:21 / 22.10.2016 Komuna e Obiliqit edhe pse gjendet afër kryeqytetit, ajo thuajse është e harruar tërësisht. Kjo komunë si bartëse të zhvillimit ekonomik të saj ka termoelektranat, minierat e thëngjilli dhe tokën bujqësore.