Intervistë me Isuf Jasharin drejtor për Buxhet dhe Financa në Komunën e Vushtrrisë

VushtrriPostuar: 13:30 / 10.01.2017

Komuna e Vushtrrisë konsiderohet një ndër komunat më të mira për menaxhimin efikas të buxhetit.

Lidhur me realizimin e buxhetit të vitit të kaluar dhe planfikimin e buxhetit për këtë vit, do të bisedojmë me drejtorin për Buxhet dhe Financa Isuf Jashari.