Intervistë me Sami Istrefi, drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm

VushtrriPostuar: 18:06 / 11.01.2017

Drejtoria për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në Komunën e Vushtrrisë gjatë vitit të kaluar ka zhvilluar një aktivitet të kënaqshëm në realizmin e detyrave dhe aktiviteteve të punës që kanë të bëjnë me hartimit e planit Zhvillimor, Rregulativ urban, planeve rregullative, duke ndihmuar qytetarët për procedurën dhe mënyrën e realizimit të drejtave nga lëmi i urbanizimit, në shqyrtimin e kërkesave për lëshimin e lejeve ndërtimore dhe shumë cështjeve tjera me rëndësi për jeten e qytetarit dhe të Komunës.

Lidhur me këto zhvilluam një bisedë me Sami Istrefin, drejtor,të cilën mundë ta ndjekni në vazhdim./InfoKomuna/