DeçanKomente: 0 Mbyllet festivali gjithëkombëtar "Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen" 15:15 / 07.05.2018 Ashtu siç u nis ky edicion i festivalit "Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen" më një këngë dedikuar Heroit të Kombit, Gjenaral Luan Haradinaj, e cila u këndua nga këngëtari deçanas Jeton Kuçi, i cili ishte pjesëmarrës i të gjitha aktiviteteve kulturore dhe...
DeçanKomente: 0 Mbahet manifestimi tradicional "Zëri i Vëllazërisë" 12:20 / 10.04.2018 Shoqata e Vëllazërisë Kosovë-Malësi e Madhe “Martin Dreshaj”, në bashkëpunim me Shoqatën atdhetare “Dukagjini” nga Shkodra, kanë shfaqur një program të pasur kulturo –Artistik në Deçan.
DeçanKomente: 0 "Verrat e Llukës" përfshihen në listën e trashëgimisë kulturore 11:39 / 04.05.2017 Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka aprovuar kërkesën e QRTK- së Pejës për përfshirjen e hapësirës “Verrat e Llukës” në Fshatin Llukë të Epërme të Komunës së Deçanit, në Listën e Trashëgimisë Kulturore për...
DeçanKomente: 0 Misteri në freskat e Manastirit të Deçanit 16:08 / 26.12.2015 Rrëfimi për Krishtlindjet kishte nisur kur tre burra të mençur panë diçka të çuditshme në qiell dhe vendosën ta investigojnë, shkruan Lee Speigel në numrin e sotëm të Kohës Ditore.