GjakovëKomente: 0 Nesër në Gjakovë fillon Komedia Fest 10:26 / 30.10.2016 Nesër në Gjakovë fillon edicioni i pestë i Komedia Fest, ku përveç shfaqjeve komedi nga mbarë trojet shqiptare, do të ketë edhe trupa jo-shqipfolëse, program për fëmijë, si dhe performanca nga artistë të ndryshëm.
GjakovëKomente: 0 Festivali “Përralla”, më 9 dhe 10 maj, në Shkugëz - Gjakove 15:52 / 29.06.2015 Në ditën e Evropës qyteti i Gjakovës po prezantohet me një frymë të re evropiane. Frymë e cila po e personifikon Gjakovën me një identitet artistik në nivel me qytet tjera evropiane, ku krijimtaria dhe origjinaliteti janë pjesë e një identiteti shoqëror të zhvilluar.