Hani i ElezitKomente: 0 Fillon festivali "Eshkë e Ndezur mbi Shkëlzen" 21:48 / 06.05.2017 Nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Deçanit Rasim Selmanaj, në Deçan po të mbahet Edicioni i radhës i Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen” kushtuar rapsodëve legjendarë Dervish Shaqa dhe Demush Neziri.