Hapet ekspozita “Bashkëjetesa ndërfetare-vlerë e trashëgimisë”

Postuar: 11:33 / 03.09.2017

Sot hapet ekspozita “Bashkëjetesa ndërfetare - vlerë e trashëgimisë”, i cili për tri ditë do të jetë në sheshin “Zahir Pajaziti”, në Prishtinë.

Në ditën e parë programi artistik do të fillojë me valle tradicionale të interpretuara nga AEK “Katarina Josipi” nga Zymi.

Qëllimi i këtij manifestimi ekspozite është promovimi i trashëgimisë dhe vlerave kulturore shqiptare.

Komente: 0 Shtatë propozime për çmimin “Azem Shkreli” 13:46 / 23.01.2018 Shtatë propozime për çmimin kombëtar për vepër jetësore “Azem Shkreli”, i janë adresuar Ministrisë së Kulturës në konkursin që sivjet, për dallim prej viteve të kaluara - kur nominimet është dashur të bëhen vetëm nga ndonjë...
Komente: 0 Filmi “Martesa” gjatë shkurtit në kinematë kosovare 14:18 / 22.01.2018 Nga dita e parë e muajit shkurt audienca kosovare do ta ketë rastin ta shohë filmin “Martesa”, i cili nga kritika u cilësua si një prej debutimeve më mbresëlënëse evropiane të vitit që shkoi në festivalin e kategorisë “A” në Talinn, ku edhe u shfaq...