Hapet për publikun ekspozita "Bashkëjetesa ndërfetare"

Postuar: 08:49 / 04.09.2017

Ekspozita ‘Bashkëjetesa ndërfetare - vlerë e trashëgimisë” ‘që u hap dje në Prishtinë në sheshi "Zahir Pajaziti", në ditën e dytë të manifestimit do të jetë e hapur për publikun.

Qëllimi i këtij manifestimi - ekspozite është promovimi i trashëgimisë dhe vlerave kulturore shqiptare.Ky është viti i pestë i organizmit i këtij lloji të ekspozitës.

PrishtinëKomente: 0 Të hënën nis festivali "Prishtina Lexon - 2018" 13:55 / 25.05.2018 Komuna e Prishtinës së bashku me 10 organizata joqeveritare organizojnë festivalin e leximit “Prishtina Lexon”, festival ky që synon ngritjen e vetëdijes për rëndësinë e leximit tek nxënësit dhe e gjithë shoqëria.