IstogKomente: 0 Istog: Ndahet çmimi mbarëkombëtarë poetik "Dr. Ibrahim Rugova" 21:57 / 03.12.2016 Për të dytin vit me radhë nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Haki Rugova në bashkëpunim më Klubin Letrar “Podguri” në Istog është bërë ndarja e çmimit mbarëkombëtar poetik “Dr.Ibrahim Rugova”, çmim ky i cili është...
IstogKomente: 0 Istogu shënon Ditën e Flamurit 11:14 / 22.11.2016 Komuna e Istogut në bashkëpunim me Ambasadën e Shqipërisë në Kosovë, për nder të Ditës së Flamurit Kombëtar - 28 Nëntorit, sot do të mbajë disa aktivitete.
IstogKomente: 0 Istog: Shkolla Fillore "Martin Camaj" pajiset me inventar të ri 11:30 / 01.11.2016 Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Martin Camaj “ në Gurrakoc ka qenë përfituese e projektit “Furnizimi me mjete të konkretizimit dhe Laboratorë Shkencore” në bazë të marrëveshjes në mes të Organizatës Ndërkombëtare për Migrim (“IOM”) dhe...
IstogKomente: 0 "Dita e shkopit të bardhë", shënohet edhe në Istog 16:44 / 18.10.2016 Me rastin e ditës ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, Shoqata e të Verbërve në Istog ka organizuar një marshim për ta shënuar këtë ditë ku u priten nga Kryetari i Komunës Haki Rugova, drejtoresha e Administratës Edona Bujupi Loxha, drejtori i drejtorisë...
IstogKomente: 0 Mbahet festivali “Gurra e Folklorit Shqiptar” ne Istog 10:47 / 17.10.2016 Nën patronatin e Kryetarit të Komunës Haki Rugova për dy ditë me radhë në shtëpinë e Kulturës në Istog është mbajtur festivali “Gurra e Folklorit Shqiptar”, në të cilin kanë marrë pjesë rapsodët më të njohur nga trojet shqiptare.
IstogKomente: 0 U ndanë çmimet vjetore për muzikë 13:11 / 02.07.2015 Sot, në një ceremoni të veçantë të organizuar në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, u ndanë çmimet vjetore për muzikë.
IstogKomente: 0 Berati me Festival Multikulturor 13:03 / 02.07.2015 Festivali në idenë e organizatës “Njerëz dhe ide” vjen edhe si pjesë e kalendarit artistik veror që përgatiti disa muaj më parë Ministria e Kulturës, kalendar i cili është hartuar në bashkëpunim me Drejtoritë Rajonale të Kulturës dhe ka në...