Istogu shënon Ditën e Flamurit

IstogPostuar: 11:14 / 22.11.2016

Komuna e Istogut në bashkëpunim me Ambasadën e Shqipërisë në Kosovë, për nder të Ditës së Flamurit Kombëtar - 28 Nëntorit, sot do të mbajë disa aktivitete.

Aktivitetet zhvillohen  në Shtëpinë  e Kulturës në Istog, ku do të mbahet takimi me kryetarët e shoqatave të dala nga lufta si dhe me familjarët e shoqatave të dala nga lufta dhe do të pasohet me një program kulturor-artistik./RTKlive/InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Të hënën nis festivali "Prishtina Lexon - 2018" 13:55 / 25.05.2018 Komuna e Prishtinës së bashku me 10 organizata joqeveritare organizojnë festivalin e leximit “Prishtina Lexon”, festival ky që synon ngritjen e vetëdijes për rëndësinë e leximit tek nxënësit dhe e gjithë shoqëria.