Mbahen "Ditët e Plisit" në Junik

JunikPostuar: 15:55 / 31.10.2016

Në Komunën e Junikut, në Qendrën rajonale të turizmit (Kulla e Vehbi Uke Isufajt), është mbajtur manifestimi kulturor “Ditët e Plisit”.

Manifestim ky qe organizohet në kuadër të ditëve të trashëgimisë kulturore. Ky manifestim u shoqërua nga shume artiste, poet dhe shkrimtarë , këngëtar dhe valltarë dhe qytetare të shumtë nga gjithë trevat shqiptare./InfoKomuna/

PrishtinëKomente: 0 Në Prishtinë filloi Festivali i grafiteve 14:54 / 18.05.2018 Sot, në rrugën “B” në kryeqytet ka filluar Festivali i grafiteve. Në këtë festival po marrin pjesë shumë artistë të këtij zhanri të artit grafik.