KaçanikKomente: 0 Kryetari uroi nxënësen Leonita Raka për vendin e parë në garat e Kimisë 11:41 / 30.03.2018 Kryetari i Komunës së Kaanikut, Besim Ilazi, i shoqëruar nga Zahir Doda, drejtor i Drejtorisë së Arsimit dhe Kulturës, e ka përgëzuar duke e bashkëndarë gëzimin me nxënësen Leonita Raka, për suksesin e arritur në Olimpiadën e Kimisë për klasat e IX, të...
KaçanikKomente: 0 Gashi premton investime në sportin dhe kulturën e Kaçanikut 16:46 / 07.11.2017 Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka vizituar komunën e Kaçanikut, prej ku është zotuar se do të mbështesë këtë komunë në të gjitha projektet e saj që lidhen me Ministrinë që ai drejton.
KaçanikKomente: 0 Kaçaniku mirëpret mërgimtarët me aktivitete të ndryshme 12:34 / 20.07.2017 Me moton “Ti je pjesë e atdheut” nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, komuna në bashkëpunim me Qendrën Kulturore “ Kaçaniku”, organizon një mori aktivitetesh për të mirëpritur bashkatdhetarët tanë.
KaçanikKomente: 0 Nderohet jeta dhe veprimtaria e atdhetarit Sali Bajra 09:00 / 14.12.2016 Me një akademi përkujtimore në Pallatin e Kulturës “Xheladin Kurtaj” në Kaçanik, është mbajtur një akademi përkujtimore në shënimin e përvjetorit të dhjetë të ndarjes nga jeta të ish Kryetarit të Komunës së Kaçanikut dhe...
KaçanikKomente: 0 Legjendat për Tyrben e rrafshuar 13:17 / 17.07.2016 Kur nuk e di lokacionin e saktë të ndonjë objekti a vendi në një qytet, shpëtimi kërkohet te taksistët. Në Kaçanik ata rrinë krejt në hyrje të qytetit, poshtë kalasë identifikuese të qytezës. Dhe kjo e bën më të lehtë krejt procesin.