Ekspozita e fotografistit Arian Mavriqi

KamenicëPostuar: 18:55 / 17.02.2016

Në hollin e Shtëpisë së Kulturës u hap ekspozita e Arian Mavriqit, i cili e ka pasion fotografinë artistike.

Kjo është ekspozita e tij e dytë, i cili nëpërmjet fotografisë gjurmon të pa njohurat dhe paraqet bukuritë e rralla natyrore të komunës së Kamenicës. Mavriçi, njëkohësisht angazhohet që nëpërmjet fotografisë të jap mesazhe sociale, politike dhe filozofike.

I pranishëm në ekspozitë ishte dhe kryetari i Kamenices Begzat Sinani.

Komente: 0 Miratohet koncept-dokumenti për Filarmoninë, Operën dhe Baletin 14:47 / 15.05.2018 Në mbledhjen e Qeverisë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot ka propozuar për miratim Koncept Dokumentin për Filarmoninë, Operën dhe Baletin, dokument i cili parasheh definimin e aspektit normativ për këto institucione të kulturës.
Komente: 0 Sot hapet ekspozita "Mjegull" 09:41 / 17.05.2018 Galeria Kombëtare e Kosovës sot do të hapë ekspozitën e radhës të titulluar “Mjegull”. Në këtë ekspozitë do të prezantohen punimet e artistëve: Albert Allgeier, Driton Selmani, Fatmir Mustafa-Karllo, Gazmend Ejupi dhe Luan Bajraktari. Kjo ekspozitë vjen e kuruar nga...