KlinëKomente: 0 Manifestim kulturo-artistik për pensionimin e zyrtarit të kulturës në Klinë 16:39 / 09.03.2018 Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, Art Galery nga Dobërdoli dhe Klubi i Shkrimtarëve “Voreo Ujko” në Klinë, kanë organizuar manifestim kulturor-artistik, me rastin e pensionimit të piktorit akademik Idriz Berisha, zyrtar i deritanishëm për Kulturë në DKRS, në të...