LipjanKomente: 0 Shpellës së Gadimes i duhet buxhet për hapje të nivelit të ri 11:33 / 11.12.2017 Shpella e Gadimes në Lipjan, është njëra ndër bukuritë që ka Kosova. Është e gjatë 1500 metra dhe ndahet në 3 nivele: niveli nënujor, niveli i mesëm që është për vizitorë, dhe niveli i sipërm që është zbuluar, por që është i...
LipjanKomente: 0 Diskutohet Draft Plani për Trashëgimi Kulturore të Lipjanit 16:23 / 30.11.2016 Në një takim konsultativ të oganizuar nga Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport e mbështetur nga OSBE-ja të mërkurën, në ambientin e restorant “ Centrum” në Lipjan, në një tryezë të përbashkët në prani të nënkryetarit të komunës...
LipjanKomente: 0 Në Janjevë mbahet manifestimi "Gjurmë të Gjeçovit" 21:47 / 07.10.2016 Organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit, në Janjevë, është mbajtur edicioni i 22-të me radhë manifestimi letrar – kulturor “Gjurmë të Gjeçovit” 2016.
LipjanKomente: 0 Nxënësit e shkollave të Lipjanit mësojnë për trashëgiminë kulturore 15:32 / 27.09.2016 Projekti i UNDP-së Ndërtimi i Besueshmërisë nëpërmjet Mbrojtjes Kulturore në Kosovë (CBCPK), i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Policia e Kosovës organizuan të hënën një punëtori arsimuese me 45 nxënës të shkollave të mesme...