MalishevëKomente: 0 Hapet panairi artizanal në Malishevë 00:01 / 02.08.2017 Në kuadër të shënimit të Ditëve të Mërgatës, sot në Malishevë, është hapur edhe panairi artizanal, ku po prezantohen punimet e dorës në veshje, dekorime në bizhuteri, si dhe të ushqimeve tradicionale.
MalishevëKomente: 0 Shkolla e Dragobilit, bëhet me bibliotekë 11:42 / 16.06.2017 Falë iniciativës së shkrimtarëve lokal të Malishevës, nga sot, shkolla “Emin Duraku” në Dragobil, do të ketë në shërbim të nxënësve edhe bibliotekën e pasuruar me shumë libra, të cilat janë dhuruar nga shkrimtarët, shtëpitë botuese dhe...
MalishevëKomente: 0 U mbajt nata e parë e festivalit folklorik " Oda e Llapushës" 10:33 / 02.08.2016 Në Malishevë, është mbajtur nata e parë e festivalit folklorik “Oda e Llapushës”, edicioni i tretë. Në këtë festival, i cili organizohet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe mbahet në kuadër të shënimit të Ditëve të Diasporës, po...
MalishevëKomente: 0 Klubi i notit “BESA” krenaria e Malishevës 20:15 / 31.12.2015 Komuna e Malishevës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, në ditën e fundit të vitit, me anë të një ceremonie, ka shpallur më të mirët e vitit, në fushën e sportit, kulturës, rinisë dhe në bibliotekë, si dhe ka ndarë...