Malishevë: Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi”, shënoi ditën e shkollës

MalishevëPostuar: 12:07 / 02.12.2016

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, në ditëlindjen e dëshmorit, emrin e të cilit e mban kjo vatër e arsimit profesional, ka shënuar ditën e saj.

Në këtë ditë të shënuar, ku krahas nxënësve e mësimdhënësve, morën pjesë edhe familjarë të dëshmorit,  nënkryetari i Komunës së Malishevës, Rexhep Mazreku dhe drejtori i arsimit në Malishevë, Avdi Morina, të shoqëruar nga drejtorë tjerë komunal, komandanti i Stacionit Policor në Malishevë, kapiten Halil Morina, pjesëtarë të FSK-së, bashkëluftëtar të Kujtim Krasniqit, dhe qytetar të tjerë.

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, në ditëlindjen e dëshmorit, emrin e të cilit e mban kjo vatër e arsimit profesional, ka shënuar ditën e saj. Në këtë ditë të shënuar, ku krahas nxënësve e mësimdhënësve, morën pjesë edhe familjarë të dëshmorit,  nënkryetari i Komunës së Malishevës, Rexhep Mazreku dhe drejtori i arsimit në Malishevë, Avdi Morina, të shoqëruar nga drejtorë tjerë komunal, komandanti i Stacionit Policor në Malishevë, kapiten Halil Morina, pjesëtarë të FSK-së, bashkëluftëtar të Kujtim Krasniqit, dhe qytetar të tjerë.

Me këtë rast u vlerësua jeta dhe veprimtaria e Kujtim Krasniqit, si dhe të arriturat e Qendrës së Kompetencës. Drejtori i Qendrës së Kompetencës “Kujtim Krasniqi”, Nazmi Zogaj, në fjalën e rastit, i ka përshëndetur të gjithë të pranishmit dhe të gjithë ata që kanë kontribuar në këtë vatër shkollore që nga hapja e saj, e deri në ditët e sotme, përfshi edhe bizneset në Malishevë, që e mundësojnë mbajtjen e mësimit praktik.

Drejtori Zogaj, shprehi mirënjohjen e përjetshme për dëshmorin Kujtim Krasniqi, dëshmorët e kombit dhe të gjithë bashkëluftëtarët e tyre, për lirinë që ja sollën vendit.

Ndërsa nënkryetari i Komunës së Malishevës, Rexhep Mazreku, në fjalën e rastit, e vlerësoi ngjarje të madhe ditën e shkollës, e cila reflekton punën, misionin dhe përpjekjet e kësaj vatre të diturisë, e cila është pjesë e kompetencave edukative dhe arsimore. Duke folur për emrin që mban shkolla, nënkryetari Mazreku tha se “është shembulli më i mirë, se si interpretohet atdhedashuria”.

Këtë ditë të veçantë për këtë vatër shkollor,e e ka përshëndetur edhe zyrtari i agjencionit për arsim profesional, Jetmir Berisha.

Pas fjalimeve dhe programit artistik të përgatitur nga nxënësit e kësaj shkolle, u ndanë edhe mirënjohje për nxënësin më të mirë, mësimdhënësin më të mirë, kujdestarin më të mirë dhe punëtorin teknik më të mirë.   /InfoKomuna/

PrizrenKomente: 0 Sot në Prizren mbahet festivali “Fluturat 2017” 09:39 / 18.09.2017 Festivali i këngës për fëmijë “Fluturat 2017”, mbahet sonte nga orën 19:30 në kopshtin e Kinema Lumbardhit në Prizren, me ç’rast 19 fëmijë do ta shpërfaqin talentin e tyre.
Komente: 0 Në Prizren u mbajt festivali "Rock live 2017" 11:54 / 20.09.2017 Në kopshtin e Kino Lumbardhit në Prizren, nën qiellin e hapur, të martën në mbrëmje, në organizim të studio Helix, u mbajt festivali i “Rock live”.