MitrovicëKomente: 0 Mitrovica, 1910 15:27 / 11.02.2017 E kishin dërguar nga Stambolli në Vilajetin e Kosovës që të raportonte. Redaksia e së përditshmes që botohej në Stamboll, “Tanin”, kishte vendosur në këtë detyrë Ahmet Sherifin, një korrespodent shumë i zoti i kësaj gazete.
MitrovicëKomente: 0 Mbahet panairi "Gratë në biznes" - Mitrovica, 2016 11:16 / 22.11.2016 Në kuadër të projektit "Mjedisi mbështetës për gratë fillestare në biznes në Veri dhe Jug të Mitrovicës" sot në sheshin "Isa Boletini" në jug të Mitrovicës mbahet panairi "Gratë në biznes" - Mitrovica, 2016".
MitrovicëKomente: 0 Raportuesja e OKB-së Karima Bennoune qëndron në Mitrovicë 11:46 / 10.10.2016 Raportuesja special e OKB-së për fushën e trashëgimisë dhe të drejtave kulturore, Karima Bennoune, ka qëndruar në Mitrovicë. Ajo është pritur nga drejtori i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, Tafil Peci, drejtori I Drejtorisë së Arsimit, Pajazit Hajzeri dhe...
MitrovicëKomente: 0 Fillon "Java e Rinisë" në Mitrovicë 09:10 / 26.09.2016 Me aktivitete të shumta rinore në Mitrovicë, ka filluar “Muaji i Rinisë 2016”, i cili organizohet për herë të pesëmbedhjetë me radhë nga Ministria e Kulturës, Drejtoria komunale për Kulturë, Rini dhe Sport, organizatat rinore, shoqata e asociacione vendore dhe partnerë...
MitrovicëKomente: 0 Bahtiri mbështet talentet e rinj të Mitrovicës 16:19 / 10.08.2016 Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, në kabinetin e tij ka pritur talentet nga fusha e artit figurativ, Sabrije Igrishta dhe Florent Sahiti të cilët kanë qëndruar për një jave në qytetin e Stambollit, ku i kanë prezantuar punimet e tyre artistike.
MitrovicëKomente: 0 Mitrovicë: Promovohet libri "Kosovë ty të përkulem" 18:53 / 04.08.2016 Në Shtëpinë e kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë, në një ambient të bukur dhe në prezencë të një auditoriumi të zgjedhur dhe mërgimtarëve nga vende të ndryshme, u promovua libri “Kosovë ty të përkulem” i një...
MitrovicëKomente: 0 U promovua libri "Vepra" i autorit Hysen Ibrahimi 15:24 / 05.01.2016 Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, pasi e përgëzoi Ibrahimin për librin e botuar, tha se autori Hysen Ibrahimi është një nga veprimtarët më të devotshëm nga komuna e Mitrovicës, që është angazhuar për të ndihmuar Mitrovicën dhe Kosovën në momentet...
MitrovicëKomente: 0 Myftari: 10 aktorë nuk mjaftojnë në TKK 13:06 / 02.07.2015 Myftari ka folur për sfidat e tij si drejtor i ri në krye të këtij institucioni kulturor si dhe për pranimin e aktorëve të rinj në ansamblin rezident të Teatrit Kombëtar të Kosovës.