Muhaxheri nderohet me mirënjohje për kontributin e dhënë Biblotekës "Azem Shkreli"

PejëPostuar: 10:53 / 12.04.2018

Drejtori i Biblotekës Kombëtare, Fazli Gajraku i dorëzoi kryetarit të komunës së Pejës Gazmend Muhaxheri, mirënjohjen si shenjë falenderimi për kontributin e dhënë Biblotekës “Azem Shkreli”.

Muhaxheri u vlerësua lartë përkushtimi dhe qasja e tij për mbështetjen e biblotekës dhe stafit të saj. Kjo mirëmjohje ju nda në kuadër të manifestimit të Javës Ndërkombëtare të Biblotekës.

/InfoKomuna/