Ekspozita "Për ty" do të bashkojë artistet nga Peja dhe Tirana

PejëPostuar: 16:08 / 06.03.2017

Në Galerinë e Arteve në Pejë do të hapet një ekspozitë me veprat e artistëve nga Peja e Tirana, Alma Islamaj, Liridona Gjuka, Teuta Gacaferri, Pranvera Kica, Teuta Preni, Jozita Shkreli, Begina Bezo, Alketa Alikaj, Gentiana Meta dhe Syzana Gashi.

Ekspozita do të hapet duke filluar nga ora 13:00 me rastin e festës së "8 Marsit".

Ekspozita “Për ty” ka bërë së bashku artistet nga Peja dhe Tirana për të sjellë kështu punën e tyre në një ekspozitë të përbashkët.

PrishtinëKomente: 0 Në Prishtinë filloi Festivali i grafiteve 14:54 / 18.05.2018 Sot, në rrugën “B” në kryeqytet ka filluar Festivali i grafiteve. Në këtë festival po marrin pjesë shumë artistë të këtij zhanri të artit grafik.
Komente: 0 Miratohet koncept-dokumenti për Filarmoninë, Operën dhe Baletin 14:47 / 15.05.2018 Në mbledhjen e Qeverisë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot ka propozuar për miratim Koncept Dokumentin për Filarmoninë, Operën dhe Baletin, dokument i cili parasheh definimin e aspektit normativ për këto institucione të kulturës.