Pesë vetë në garë për drejtor të Qendrës Kulturore për Fëmijë në Prishtinë

PrishtinëPostuar: 18:22 / 22.08.2018

Komuna e Prishtinës ka bërë publike listën e ngushtë të kandidatëve për drejtor të Qendrës Kulturore për Fëmijë.

Pesë emra të njohur bëjnë pjesë në listën e ngushtë: Esat Brajshori, Dilaver Kryeziu, Drita Rudi, Diellza Sylejmani dhe Nexhmije Qerkezi.