Prishtinë, mbahen Ditët e Gjuhës Gjermane 2017

PrishtinëPostuar: 16:54 / 02.05.2017

Nga data 2 deri më 25 maj 2017 Ambasada Gjermane në Prishtinë, së bashku me Ambasadën Zvicerane dhe Ambasadën Austriake organizon „Ditët e gjuhës gjermane 2017“, transmeton Koha.net.

Partnerë të tjerë të këtij projekti janë Qendra për Mësimin e Gjuhës, partner zyrtar i Institutit Goethe, Shërbimi Gjerman për Shkëmbim Akademik (DAAD), Shërbimi i Jashtëm Austriak (OeAD), Instituti Goethe, Rrjeti Alumni gjermano-kosovar (DKA), Shoqata Alumni e bursistëve IPS, Fakulteti Filologjik i Universitetit të Prishtinës, APPK-ja dhe Qendra Informative për migrim, aftësim dhe karrierë (DIMAK).

PrizrenKomente: 0 Sot në Prizren mbahet festivali “Fluturat 2017” 09:39 / 18.09.2017 Festivali i këngës për fëmijë “Fluturat 2017”, mbahet sonte nga orën 19:30 në kopshtin e Kinema Lumbardhit në Prizren, me ç’rast 19 fëmijë do ta shpërfaqin talentin e tyre.
ShtimeKomente: 0 Shfaqet premiera e komedisë "Flakë le të kallet shpia" 09:04 / 25.09.2017 Në kuadër të aktiviteteve Ditët e Rinisë në komunën e Shtimes, mbrëmë në sallën e mbushur plotë me spektator u shfaq premiera e komedisë “Flakë le të kallet shpia” organizuara nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, transmeton InfoKomuna.