PrizrenKomente: 0 Sot në Prizren mbahet festivali “Fluturat 2017” 09:39 / 18.09.2017 Festivali i këngës për fëmijë “Fluturat 2017”, mbahet sonte nga orën 19:30 në kopshtin e Kinema Lumbardhit në Prizren, me ç’rast 19 fëmijë do ta shpërfaqin talentin e tyre.
PrizrenKomente: 0 Dokufest XVI shpall programin e filmave në garë 16:13 / 10.07.2017 Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Shkurtër dhe Dokumentar DokuFest shpalli sot programin e filmave në garë për edicionin e 16-të, i cili do të mbahet nga 4 deri 12 gusht në Prizren.
PrizrenKomente: 0 Prizren, nis pastrimi i krojeve monumentale 11:06 / 23.06.2017 Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren ka filluar së zbatuari projektin për pastrimin e krojeve publike në qytetin e Prizrenit.
PrizrenKomente: 0 "Krijimi im" bënë bashkë krijuesit e rinj letrarë në Prizren 15:07 / 27.01.2017 Të gjithë ata që janë të pasionuar pas shkrimit, që kanë botuar ndonjë shkrim ose që dëshirojnë ta bëjnë një gjë të tillë, mirëpo, edhe ata që thjeshtë janë të dhënë pas letërsisë do të kenë mundësi...
PrizrenKomente: 0 Në Teatrin Profesionist të Prizrenit u dha premiera e dytë për këtë vit 08:47 / 23.11.2016 Raporti që ka shoqëria me pushtetin, të cilin e zgjedh vetë, e i cili më pastaj mbyll veshët kundruall halleve të përditshme të njerëzve, është tema që trajton “Arti i Komedisë” me tekst të Eduardo de Filippo, e inskenuar nga trupa e Teatrit Profesionist të...
PrizrenKomente: 0 Zgatari, vendlindja e Ymer Prizrenit [Video] 08:41 / 13.10.2016 Regjioni i Opojës është trevë fushore e rrethuar me male, njëra ndër tërësitë territoriale malore të maleve të Sharrit, në pjesën jugore të Kosovës, raporton KTV.
PrizrenKomente: 0 Prizreni synon ta shënjojë turizmin kulturor 09:15 / 11.10.2016 Për këtë nismë madje po kërkohet edhe mendim i institucioneve që merren me mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, OJQ-ve dhe ekspertëve të kësaj fushe. Projekti do të fillojë në hyrje - daljet e qytetit për të vazhduar tek objektet e trashëgimisë kulturore.
PrizrenKomente: 0 Zhuri, fshati i valltarëve të traditës 22:32 / 10.10.2016 Zhuri është fshati më i madh në Kosovë. Kryetari i këtij fshati, Behar Begaj ankohet për mungesë të ujit të pijshëm kur dihet se vetëm pak kilometra më poshtë ka ujë të mjaftueshëm, ai i Vërmicës që derdhet në lumin Drini i Bardhë.