RahovecKomente: 0 Nis festivali tradicional kombëtar i folklorit ”Anadrinia Jehon 2017” 13:56 / 12.05.2017 Për të 16-tin vit më radhë, ka nisur festivali tradicional kombëtar i folklorit ”Anadrinia Jehon 2017”, i cili mbahet në fshatin Dejnë të Komunës së Rahovecit, të pranishëm në hapjen e festivalit ishin Idriz Vehapi, Kryetar i Komunës së Rahovecit me stafin e tij...
RahovecKomente: 0 Hoça e Madhe bëhet me "Teatër Veror" 22:30 / 06.09.2016 Më kërkesë të autoriteteve komunale, Agjencia Kosovare e Privatizimit ka marrë sot vendim që në pronën e ndërmarrjes shoqërore “Podrima” në Hoçë të Madhe të ndërtohet një objekt i përkohshëm “Teatri veror”.
RahovecKomente: 0 Rahoveci shënoi Ditën e Poezisë 13:34 / 22.03.2016 Në mjediset e bibliotekës komunale “Sulejman Krasniqi” në Rahovec u shënua Dita Botërore e Poezisë.
RahovecKomente: 0 "Jetë në udhëkryq" shfaqet të enjten në Rahovec 16:45 / 02.03.2016 Në Komunën e Rahovecit, të enjten më 3 mars 2016, shfaqet drama “Jetë në udhëkryq”, që është fryt i bashkëpunimit të Qendrës Rinore “S.H.L-Kosova” dhe Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport.