ShtimeKomente: 0 Parku i qytetit të Shtimes bëhet me një mini-bibliotekë 10:31 / 30.03.2018 Të rinjtë e Shtimes, gjegjësisht Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, (KVRL), të enjten kanë përuruar mini-bibliotekën, me këtë rast përmbushën idenë e tyre dhe kreativitetin duke vendosur në Parkun e qytetit të Shtimes, raporton InfoKomuna.
ShtimeKomente: 0 Shfaqet premiera e komedisë "Flakë le të kallet shpia" 09:04 / 25.09.2017 Në kuadër të aktiviteteve Ditët e Rinisë në komunën e Shtimes, mbrëmë në sallën e mbushur plotë me spektator u shfaq premiera e komedisë “Flakë le të kallet shpia” organizuara nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, transmeton InfoKomuna.
ShtimeKomente: 0 Shfaqet "Aritmia" në Shtime 12:42 / 28.08.2017 Drejtoria për Rini, Kulturë dhe Sport e Komunës së Shtimes njofton se të mërkuren në Shtëpinë e Kulturës së qytetit do të shfaqet "Aritmia", raporton InfoKomuna.
ShtimeKomente: 0 Shtime: Mbështetje për talentët e rinj nga DKRS-ja 22:46 / 26.10.2016 Në Shtëpinë e Kulturës, në Shtime, me mbështetjen e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Spor ( DKRS ), u mbajt Audicioni për përzgjedhjen e 10 talentëve-aktorëve të rinj, të cilët do të jenë pjesë e Shfaqjes Teatrale "FORUM TEATËR", e cila...