SkënderajKomente: 0 Aktivitet të shumta kulturore kushtuar bashkatdhetarëve në Skenderaj 12:24 / 17.07.2017 Bordi i drejtorëve i Komunës së Skenderajt i udhëhequr nga Nënkryetari Fadil Nura ka mbajtur sot takimin e radhës. Në hapje të takimit z. Nura ka kërkuar angazhime konkrete të drejtorëve në realizimin e objektivave programore të përcaktuara, me synim përmirësimin e...
SkënderajKomente: 0 Nënkryetari Nura takon udhëheqësit e Ansamblit 'Drenica' 09:34 / 15.06.2017 Pas sukseseve të njëpasnjëshme, në veçanti pas suksesit të treguar në Festivalin "I këndojmë lirisë", ku Ansambli "Drenica" fitoi çmimin e parë "Mujë Krasniqi", ky ansambël është pritur nga Nënkryetari i Komunës së...
SkënderajKomente: 0 Ka nisur Festivali Rapsodia Shqiptare 08:59 / 27.11.2016 Organizuar nga Komuna e Skenderajt, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport ka nisur edicioni i 12-të i Festivalit Gjithëkombëtar Rapsodia Shqiptare.
SkënderajKomente: 0 Aktivitete rinore e sportive kushtuar "Ditës së Rinisë 2016" 13:50 / 27.09.2016 Në kuadër të shënimit të Ditës së Rinisë, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, Drejtoria Komuale e Arsimit dhe Qendra Rinore Publike në Skenderaj, më datat 28 dhe 29 shtator 2016 organizojnë aktivitete rinore e sportive.
SkënderajKomente: 0 Maroku tubon muzikantë nga e gjithë bota 13:20 / 02.07.2015 Muzikantë nga pesë kontinente do të marrin pjesë në Festivalin XVI të Xhazit që mbahet në qytetin maroken të Tangierit, ndërmjet 9 dhe 13 shtatorit të këtij viti.