SuharekëKomente: 0 Komuna mbështet Ansamblin "Jehona" në Suharekë 12:45 / 23.03.2018 Kryetari i komunës, Bali Muharremaj, ka pritur sot drejtuesit e ShKA "Jehona" të Suharekës, Ymer Bajraktari, Refki Reshitaj dhe Xhelal Berisha, të cilët e informuan për përgatitjet që po i bënë ky Ansambël për shënimin e 50-vjetorin e themelimit dhe të punës...
SuharekëKomente: 0 Komuna e Suharekës bëhet me Këshill Artistik 09:52 / 24.01.2018 Komuna e Suharekës tashmë e ka Këshillin Artistik, i cili u themelua të martën në Kuvendin e parë, ku përveq përfaqësuesve të të gjitha sektorëve të kultures, të parnishëm ishin edhe Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj dhe drejtori për...
SuharekëKomente: 0 Nis ndërtimi i Shtëpisë së re të Kultuturës në Suharekë 16:38 / 03.11.2017 Ndërtimi i Shtëpisë së re të Kulturës “Ukë Bytyçi” në Suharekë, ka filluar sot me vendosjën e gurthemelit nga ana e kryetarit të komunës Sali Asllanaj dhe bashkëshortës së Ukës, Kimete Bytyçit.
SuharekëKomente: 0 U mbajt Revyja e rapsodëve – Riza Bllaca 11:41 / 29.09.2017 Në sallën e madhe të Shtëpisë së kultures “Ukë Bytyçi” në Suharekë, sot u mbajt Revyja e rapsodëve – Riza Bllaca, transmeton InfoKomuna.
SuharekëKomente: 0 Në Suharekë u hap ekspozita e Miftar Memetit nga Tetova 08:49 / 26.09.2017 Me ekspozitën e piktorit Miftar Memetit nga Tetova, që u hap në Qendrën rinore “Shtëpia e Felbahut”, janë përmbyll aktivitetet e ditës së parë të Festarit, transmenton InfoKomuna.
SuharekëKomente: 0 Kryetari Asllanaj viziton Galerinë e Fatos Kabashit 12:34 / 11.07.2017 Në fshatin Krushicë të Suharekës, tash e katër vite është e hapur Ekspozita (galeria e punës) e artistit Fatos Kabashi. Këtë ekspozitë sot e ka vizituar kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj i shoqëruar nga drejtori i DKKRSM-së z.Nuhi Llugaxhiu dhe drejtori i...
SuharekëKomente: 0 Suharekë, mbahen garat komunale të recituesve 2017 15:11 / 26.04.2017 Aktiviteti “ Garat e recituesve2017” tashmë është bërë garë tradicionale në mesin e disa aktiviteteve tjera të Drejtorisë komunale të Arsimit ku qëllimi kryesor i këtij aktiviteti është angazhimi, motivimi dhe zbulimi i talentëve të rinj të artit të...