Teatrit i bëhet zgjidhje e përkohshme për ngrohje

Postuar: 14:41 / 13.12.2017

Pesë ditë pas bllokimit të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Ministria e Kulturës ka bërë një zgjidhje të përkohshme për këtë institucion.

Paraditen e së martës TKK-ja është furnizuar me dy mijë litra naftë, që mjaftojnë për ngrohje deri në fund të këtij viti. Kësisoj, institucioni më i lartë teatror në vend i është kthyer repertorit të rregullt, shkruan sot “Koha Ditore”.

Organizatori i TKK-së, Beqir Beqiri, ka thënë se tani për tani i janë kthyer normalitetit.

PodujevëKomente: 0 Podujeva shënon Ditën e Librit me ekspozitë 17:08 / 23.04.2018 Drejtoria e Kulturës Rinisë dhe Sportit e Komunës së Podujevës e ka shënuar Ditën e Librit, me aktivitetin “Ekspozita e Librit”, e cila u mbajt në ambientet e Bibliotekës së Qytetit në Podujevë.