VitiKomente: 0 Nis renovimi i Shtëpisë së Kulturës në Viti 15:07 / 31.10.2017 Kanë filluar sot punimet në renovimin e Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani”, me që rast parashihet të ri funksionalizohet ngrohja, fasadimi i brendshëm dhe i jashtëm, si dhe riparime të ndryshme që do të ndryshojnë dukjen e tërësishme të...
VitiKomente: 0 Mahet edicioni i tretë i “Vitia Colony of Arts” 14:16 / 16.10.2017 Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Milot Lala, drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport, janë takuar sot me artistë të Sh.A.F “Gursel Sylejmani”, pasi që ditë më parë një grup artistësh nga kjo shoqatë kanë realizuar disa piktura në kuadër...
VitiKomente: 0 Fillojnë përgatitjet për shënimin e Festës së Zojës së Madhe 13:22 / 27.07.2017 Me qëllim të një organizimi sa më të mirë të Manifestimit për nderë të Festës së Zojës së Madhe, i cili është tradicional e mbahet çdo 15 gusht, kryetari I komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka zhvilluar sot një takim me përfaqësues...
VitiKomente: 0 Vitia me aktivitete shënon për ditën ndërkombëtare të librit 23:30 / 23.04.2017 Me rastin e ditës ndërkombëtare të librit biblioteka e shkollës fillore të mesme të ultë "Dëshmoret e Vitisë" ka pranuar sot një donacion librash nga autorë të ndryshëm të Kosovës si: Anton Berisha, Ibrahim Kadriu, Hasan Hasani, Sabit Rrustemi, Rrahim Sadiku...
VitiKomente: 0 Me ndezjen e flakadanit u hap manifestimi "Flakadani i Karadakut" 08:44 / 22.03.2017 Me ndezjen e Flakadanit në sheshin e qytetit “Nijazi Azemi” në Viti është hapur sot manifestimit tradicional Kulturor e Sportiv Flakadani i Karadakut, që mbahet për 16 herë me radhë në Viti dhe atë sivjet nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Vitisë,...
VitiKomente: 0 Viti: U shpallën laureatët e vitit 2016 12:32 / 27.01.2017 Për më të dalluarit në fushën artistike e sportive për vitin 2016, në Viti është mbajtur sonte një ceremoni solemne ku janë ndarë mirënjohje e falënderime, por edhe çmimet për ata që treguan rezultate të kënaqshme përgjatë vitit që shkoi....
VitiKomente: 0 Viti: Agjendë e përbashkët në mes të DKRS-së dhe KFORIT Amerikan 21:33 / 17.01.2017 Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në kuadër të kalendarit vjetor të aktiviteteve sot pas takimit me ushtarët amerikan të KFOR/LMT, vendosi në agjendë disa aktivitete të përbashkëta me KFOR/LMT në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit.
VitiKomente: 0 Vitia shënon festën e Flamurit kombëtar me aktivitete të ndryshme 20:50 / 28.11.2016 Me rastin e 28 Nëntorit Ditës së Flamurit kombëtar dhe Pavarësisë së Shqipërisë, në Viti po zhvillohen aktivitetet të ndryshme. Institucionet komunale kanë mbajtur një seancë solemne ku merrnin pjesë pos këshilltarëve komunal edhe përfaqësues të...
VitiKomente: 0 Viti: U hap ekspozita "NËNA E DASHURISË" kushtuar SHËN TEREZËS 22:42 / 25.10.2016 Në Galerinë e Arteve në Viti, u hap Ekspozita artit pamor "Nëna e Dashurisë",e organizuar nga OJQ "Exarte" në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport në Viti me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve .
VitiKomente: 0 Viti: Në Stubëll u mbajtën Takimet e Dom Mikelit 2016 10:52 / 25.09.2016 Në Stubëll të Epërme të Vitisë, është mbajtur sot Manifestimi tradicional Kulturor, letrar e shkencor “Takimet e Dom Mikelit, ku morrin pjesë përfaqësues te institucioneve vendore, shkrimtar e krijues nga mbarë hapësirat shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Presheva, Maqedonia e...