VushtrriKomente: 0 Pezullohen punimet në Kalanë e Vushtrrisë 12:43 / 19.07.2017 Operatori privat nga Vushtrria që ka marrë në shfrytëzim Kalanë nga Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve përkohësisht ka pezulluar punët në realizimin e projektit sipas kontratës.
VushtrriKomente: 0 Nisin punimet në urën e vjetër të Vushtrrisë 16:03 / 20.06.2017 Ka nisur të restaurohet ura e vjetër e gurit në Vushtrri, ku për këtë restaurim Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MRKS) ka ndarë 20 mijë e 358 euro.
VushtrriKomente: 0 Ansambli "Hasan Prishtina" rrëmben disa çmime në Denjë të Rahovecit 08:37 / 18.05.2017 Nën një konkurrencë të shumë ansambleve nga trevat shqiptare, Ansambli "Hasan Prishina" nga Vushtrria fitoi çmimin kryesor në festivalin tradicional kombëtar të folklorit "ANADRINIA JEHON 2017" (edicioni 16), i cili u mbajt më 14.05.2017 në Denjë të Rahovecit.
VushtrriKomente: 0 Teatri i Qytetit shfaq me sukses komedinë 'Msitnia' 08:31 / 11.04.2017 Teatri i Qytetit në Vushtrri shfaqi me sukses komedinë Msitnia,tekst i Çehovit, i pershtatur nga Fazli Muharremi. Aktruan Naser Shala (Rama) Blerina Veseli (Flutura) dhe Bujar Haxhaj (Dardani).
VushtrriKomente: 0 Vushtrri, rrënohet një objekt i Qendrës së Kulturës 22:31 / 30.03.2017 Në seancën e rregullt të enjten Kuvendi i Komunës së Vushtrrisë, me 17 vota për ka marr vendim për rrënimin e pjesshëm të objektit të Qendrës së Kulturës “Hasan Prishtina” në qendër të qytetit.
VushtrriKomente: 0 Dëmtohet Ura e Gurit në Vushtrri, rrëzohen 36 blloqe gurësh 13:34 / 18.02.2017 Ura e Gurit në Vushtrri, e cila gjendet në pjesën veriperendimore të qytetit,është dëmtuar në masë të madhe. Mbrëm,rreth orës, 03 pa mesnate, nga pjesa e epërme anësore e urës, për të cilën historia thotë se është ndërtuar në...
VushtrriKomente: 0 Biblioteka në Vushtrri hapësirë e dëshiruar për të rinjët 13:12 / 27.01.2017 Biblioteka në Vushtrri, edhe pse e vjetër me objekt, ditëve të sotme është mjaft funksionale dhe numri i vizitorëve në këtë vend e bënë një hapësirë mjaft të dëshiruar për nxënësit dhe studentët e qytetit të Vushtrrisë.
VushtrriKomente: 0 Prezantohet projekti ideor i Qendrës së Kulturës "Hasan Prishtina" 14:45 / 18.01.2017 Kryetari i Komunës së Vushtrrisë,së bashku me bashkëpunëtorë, ka takuar sot përfaqësuesit e Kompanisë “Arhigo.ing“ të kontraktuar nga komuna, ku është prezantuar dhe debatuar për projektin për ndërtimin e objektit të ri të Qendrës së...
VushtrriKomente: 0 Kalaja e Vushtrrisë bëhet me brend autentik 14:37 / 09.12.2016 Një projekt me emrin “Platforma e brendit të Komunës me mesazhet kyçe” i prezantuar sot në Kalanë e qytetit të Vushtrrisë, i cili është zbatuar nga Organizata Joqeveritare Qendra Kosovare për Hulumtime Urbane - PRO-PLANNING në bashkëpunim me komunën e Vushtrrisë,...
VushtrriKomente: 0 Vushtrri: Hapet Studio e Baletit për Fëmijë (VIDEO) 23:05 / 18.10.2016 Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku dhe Shpresa Rama, drejtoreshë e DKKRS, kanë pritur sot në një takim punë Ahmet Brahimaj, drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës.