PodujevëKomente: 0 Podujeva shënon Ditën e Librit me ekspozitë 17:08 / 23.04.2018 Drejtoria e Kulturës Rinisë dhe Sportit e Komunës së Podujevës e ka shënuar Ditën e Librit, me aktivitetin “Ekspozita e Librit”, e cila u mbajt në ambientet e Bibliotekës së Qytetit në Podujevë.
PejëKomente: 0 Në Pejë promovohet libri "Dushkaja" i Jusuf Buxhovit 16:31 / 20.04.2018 Me organizimin e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, respektivisht sektori i kulturës, në sallën e kuvendit komunal të Pejës u promovua libri “Dushkaja” i autorit, Jusuf Buxhovi.
MitrovicëKomente: 0 Në Mitrovicë u hap Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018 16:43 / 19.04.2018 Është hapur në ambientet e Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”, në Mitrovicë, Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018, që tashmë është bërë tradicional dhe që organizohet nga nxënësit e Gjimnazit “Frang Bardhi”. Në panairin e...
GjilanKomente: 0 Shkrimtari Ramadan Mehmeti pasuron Bibliotekën e Gjilanit me mbi tre mijë libra 10:12 / 13.04.2018 Shkrimtari Ramadan Mehmeti bibliotekën e tij personale me mbi 3 mijë e 200 libra ia ka dhuruar bibliotekës së qytetit “Fan Noli” të Gjilanit. Ramadani, që më 2013 ishte shpallur fitues i çmimit letrar “Beqir Musliu”, ka deklaruar se dhurimi i bibliotekës së tij personale...
Komente: 0 Teatri kthen prapa publikun 09:42 / 13.04.2018 Teatri Kombëtar i Kosovës ndodhet në kaos. Menaxhmenti dhe aktorët rezidentë të këtij institucioni nuk janë duke gjetur gjuhë të përbashkët për mbarëvajtjen e programit. Përderisa menaxhmenti të mërkurën ka lajmëruar se institucioni më i lartë...
Komente: 0 Baleti Kombëtar me historinë e Kosovës në turne evropian 10:16 / 12.04.2018 Qysh prej shpalljes së Pavarësisë së Kosovës para dhjetë vjetësh e deri më tash, të paktën nëpër çdo përvjetor, imazhet e monumentit që simbolizon atë akt, NEWBORN, kanë bërë xhiro gjithandej botës. Është bërë traditë...