VitiKomente: 0 Vitia e përkushtuar në parandalimin e dëmtimit të pyjeve 11:49 / 03.09.2019 Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka pritur sot në një takim Menderes Ibrën, drejtor i Agjencisë së Pyjeve së Kosovës dhe Bislim Rrustemin, drejtor regjional i kësaj agjencie, me të cilët kanë diskutuar rreth gjendjes momentale të pyjeve, sfidat me të cilat po...
GjilanKomente: 0 Gjilani nis organizimin e dëgjimeve buxhetore 11:25 / 03.09.2019 Komiteti për Politikë dhe Financa në bashkëpunim me Drejtorinë për Buxhet dhe Financa të Komunës së Gjilanit, ka filluar me organizimin e dëgjimeve buxhetore për vitin 2020, me qëllim që prioritetet e investimeve që bëhen nga Komuna e Gjilanit të janë në...
LipjanKomente: 0 Funksionalizohet ekipa e kujdesit paliativ në Lipjan 14:40 / 02.09.2019 Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale nëpërmjet Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan, nga sot ka filluar me shërbimin e kujdesit paliativ.
Fushë KosovëKomente: 0 Në të gjitha shkollat e Fushë-Kosovës nis viti i ri shkollor 2019/2020 13:11 / 02.09.2019 Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor kryetari i Komunës së Fushë- Kosovës, Burim Berisha, i shoqëruar nga drejtori komunal i arsimit, Islam Shabani, ka vizituar Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Mihal Grameno” në Fushë-Kosovë.
MalishevëKomente: 0 Edhe në Malishevë fillon viti i ri shkollor 12:00 / 02.09.2019 Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Blerim Thaçi, me rastin e fillimit të viti të ri shkollor 2019-2020, i kanë uruar të gjithë nxënësit dhe arsimtarët e Komunës së Malishevës.
KlinëKomente: 0 Në Klinë vetëm një shkollë nuk fillon procesin mësimor 11:54 / 02.09.2019 Drejtoria e Arsimit në Klinë njofton se në bashkëpunim me drejtorët e shkollave ka bërë të gjitha përgatitjet profesionale, kadrovike dhe higjieno-teknike që viti i ri shkollor 2019/2020 të fillojë më 2 shtator 2019, sipas kalendarit shkollor të MASHT-it, përpos në...
Hani i ElezitKomente: 0 Hani i Elezit përmbylli procesin e konsultimit të dytë buxhetor 11:46 / 02.09.2019 Javën e kaluar komuna e Hanit të Elezit përmbylli procesin e debateve publike me qëllim të përfshirjes së qytetarëve në proceset e vendimmarrjes, siç është Projekt-Buxheti për vitin 2020 dhe parashikimet për vitet 2021-2022.
GjilanKomente: 0 Haziri uron nxënësit dhe mësimdhënësit për vitin e ri shkollor 11:37 / 02.09.2019 Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit, duke shprehur bindjen se në Gjilan çdo vit do të ketë vetëm ngritje të cilësisë së arsimit dhe të...
Komente: 0 KEK-u sqaron tymin e zi që po shihet nga termocentralet 11:07 / 02.09.2019 Korporata Energjetike e Kosovës, përmes një komunikate për media, ka njoftuar se tymi i zi që po shihet nga termoelektranat nuk është asgjë e jashtëzakonshme pasi po kthehen blloqet në prodhim.
Komente: 0 Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik – Hani i Elezit 11:00 / 02.09.2019 Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar qytetarët se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut dhe për sigurinë publike, do të mbyllet përkohësisht rruga nacionale N2 Kaçanik – Hani i Elezit, zona e rrëshqitjes.