Kryetari Haliti fton mërgimtarët të investojnë në Viti

VitiPostuar: 10:05 / 29.12.2017

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka takuar dje disa mërgimtarë vitias. Gjatë këtij takimi ka bashkëbiseduar me ta për projektet të cilat janë realizuar në këtë komunë por edhe për projektet e komunës në lokalitetet e ndryshme për të ardhmen.

Disa nga mërgimtarët kanë bërë me dije se ata krenohen me progresin e arritur në Viti nga kryetari Haliti.

Kurse i pari i Komunës, Sokol Haliti iu bëri thirrje atyre që të investojnë në Kosovë, në veçanti në komunë ne Vitisë, duke potencuar se ata do të kenë përkrahjen e institucioneve lokale. /InfoKomuna/

GjilanKomente: 0 Gjilan, 27 mijë dollarë për ndërtimin e tregut mobil 15:27 / 23.01.2018 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, me bashkëpunëtorët e tij ka pritur në takim pune dhe ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me Caroline Onekalit, nga Zyra e OKB-së në Kosovë për përkrahjen e komuniteteve, në vlerë prej 27 mijë dollarë, ku...
PrishtinëKomente: 0 Afro 50 semaforë të dëmtuar nga moskujdesi në trafik 10:03 / 23.01.2018 Komuna e Prishtinës është dashur të intervenonte në së paku 50 raste të dëmtimeve të semaforëve, të vendosur nëpër udhëkryqet e qytetit, të cilët janë dëmtuar gjatë vitit 2017 si pasojë e kundërvajtjeve në trafik.