Studentët sërish kundërshtojnë vendimin për uljen e bursave

PrishtinëPostuar: 14:49 / 11.01.2018

Organizata Studentore “Reforma” dhe studentë të Fakultetit të Arteve kanë kundërshtuar sot vendimin e para disa ditëve të Këshillit Drejtues të UP-së për uljen e vlerës së bursës studentore.

Ata kërkuan që  të mos ulet vlera e bursës studentore, e cila me një vendim të Këshillit drejtues të UP-së nga 600 është zbritur në 500 euro.

Me këtë rast, studentët e Fakultetit të Arteve të Bukura të UP-së përmes këngës shprehën protestën e tyre kundër uljes së bursës studentore.

Ndryshe, ditë më parë rektori i UP-së, Marjan Dema ka thënë se ka disponim që ky vendim të rishikohet dhe të vendoset në favor të studentëve. 

VitiKomente: 0 Disa lokalitete ende pa qasje në rrjetin e kanalizimit në Viti 16:03 / 14.02.2019 Të dhënat zyrtare të Komunës së Vitisë tregojnë se rrjeti i kanalizimit është shtrirë kryesisht në zonën rurale me një gjatësi prej 265 kilometrave. Në zonën urbane, rrjeti ka një gjatësi prej 7 kilometrash.
IstogKomente: 0 Marrëveshje për bashkëfinancim të projekteve në Istog 15:30 / 14.02.2019 Është nënshkruar sot marrëveshja e bashkëfinancimit në mes të Komunës së Istogut të përfaqësuar nga Nënkryetari i Komunës Agim Ademaj, MAPL-së dhe DEMOS-it, për bashkëfinancim të projekteve në vlerë të 200.000 eurove.