KRU "Gjakova" finalizon punimet në linjën e Anadrinit

GjakovëPostuar: 16:03 / 12.02.2018

KRU "Gjakova" njofton konsumatorët e linjës së Anadrinit, që është bërë finalizimi i punimeve me furnizim me ujë të pijshëm në linjën Dobidol - Qifllak.

Ka qenë një shqetësim edhe i banorëve/konsumatorëve dhe Kompanisë tonë si në aspektin e humbjeve të ujit po ashtu dhe atë financiar, për shkak të instalimit të gypit jo cilësor.

Me një përkushtim të madh, punëtorët e kompanisë tonë, kanë  realizuar ndërrimin e gypit PE 100DN RC Ø 250/16 bar, me një gjatësi 900 m, dhe gypin Ø 63/16 bar, në një gjatësi 250 m.

Zyrtarë të Kompanisë janë shprehur që në koordinim me Komunën e Rahovecit, ditët në vijim do veprojnë në kthimin e trotuareve në gjendjen e mëparshme.

Do testohen edhe linjat tjera, si Guri i Kuq dhe Polluzha, për investime të reja sipas standardeve, ku mbesim me shpresë që do kemi mbështetje financiare nga MZHE, në të kundërten këto linja janë jo funksionale për furnizim të qëndrueshëm me ujë të pijes.

PrishtinëKomente: 0 Vetëvendosje kërkon shkarkimin e bordit të Stacionit të Autobusëve 17:11 / 18.10.2018 Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media sot ka paraqitur keqpërdorimet që janë gjetur nga auditori i përgjithshëm për ndërmarrjen komunale “Stacioni i Autobusëve” dhe Trafikun Urban në Prishtinë, duke kërkuar nga kryetari i Prishtinës,...
FerizajKomente: 0 Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj 10:59 / 18.10.2018 Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.
MitrovicëKomente: 0 Mitrovica subvencionon 99 fermerë 14:49 / 18.10.2018 Komuna e Mitrovicës ka mbështetur 99 fermerë. 77 prej tyre janë pajisur me nga 200 kilogramë farë gruri dhe 100 kilogramë pleh artificial, 20 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe nga 100 kilogramë pleh artificial dhe 2 fermerë me nga 300 kilogramë farë gruri dhe 150...