DeçanKomente: 0 Nis ndërtimi i rrugës Deçan-Plavë 14:42 / 24.04.2018 Sot është bërë inaugurimi i fillimit të punimeve të rrugës Deçan-Plavë, rrugë kjo që e lidhë rajonin e Dukagjinit me atë të Plavës dhe Gucisë.
DeçanKomente: 0 Fillon ndërtimi i rrugës Deçan-Plavë 11:03 / 24.04.2018 Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim më komunën e Deçanit sot do të mbajnë ceremoninë e inaugurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e Rrugës Deçan – Plavë.
DeçanKomente: 0 Uebfaqja e Komunës së Deçanit pa të dhëna për aktivitete të prokurimit 14:49 / 18.04.2018 Zyra e Prokurimit e Komunës së Deçanit duhet ta rishpallë tenderin për blerjen e pajisjeve GPS Kopos për gjeodezi dhe kadastër, pasi Organi Shqyrtues i Prokurimit e ka anuluar vendimin për njoftim për kontratë që ka sjellë autoriteti kontraktues për këtë aktivitet të...
DeçanKomente: 0 ShFMU "Herojntë e Dukagjinit" përfiton donacion nga KFOR-i italian 16:47 / 28.03.2018 Në praninë e Drejtorit komunal të Arsimit Qazim Maloku dhe drejtoreshës SH.F.M.U "Herojntë e Dukagjinit" Lumnije Avdiu KFOR-i italian, nën udhëheqjen e Kol.Ettore Gagliardi nga brigada shumëkombëshe perëndim(MNBG-W COM) kanë dorëzuar një donacion më inventar 28 banka...
DeçanKomente: 0 Ramosaj në Vjenë informohet për kredinë që përfshin ndërmarrjen "Higjiena" 13:04 / 28.03.2018 Kryetari i Komunës Bashkim Ramosaj, i shoqëruar nga Drejtori për Mbrojtje Shpëtim dhe Shërbime Publike Izet Zenuni dhe zyrtari i lartë financiar në Komunën e Deçanit, Agron Demukaj, janë pritur nga Herbert Utz nga kompania Maschinen – Umwelttechnik – Transportanlagen GmbH më seli...
DeçanKomente: 0 Debatohet forma e organizimit të Testit të Maturës 09:39 / 28.03.2018 Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë pjesë në takimin e organizuar nga Komisioni Shtetëror të Maturës (KShM), ku janë bërë të ditura ditët kur do të mbahet Testi i Maturës 2018 dhe përgatitjet që janë duke u bërë...
DeçanKomente: 0 Deçani do të bëhet me ndërmarrjen lokale "Higjiena" 12:42 / 16.03.2018 Qeveria ka miratuar sot vendimin për themelimin e Ndërmarrjes Publike Lokale “Higjiena” në Deçan. Ndërmarrja është themeluar me 100% aksione të Komunës së Deçanit. Komuna do të veprojë si aksionar i vetëm i ndërmarrjes në regjistrimin e saj sipas ligjit,...
DeçanKomente: 0 Deçani përfiton projekte afër një milion euro nga MMPH-ja 10:34 / 16.03.2018 Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, ka pritur sot në takim kryetarin e komunës se Deçanit, Bashkim Ramosaj, me të cilin biseduan për realizimin e projekteve të përbashkëta në fushën e mjedisit dhe planifikimit hapësinor.
DeçanKomente: 0 Vazhdojnë reshjet e borës në Deçan, por rrugët janë të kalueshme 16:13 / 27.02.2018 Drejtoria për Mbrojtje, Shpëtim dhe Shërbime Publike në bashkëpunim më kompaninë e kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve "Lika Trade" që nga orët e hershme të mëngjesit vazhdojnë më punën e tyre për hapjen e të gjitha rrugëve të...