Drenas, realizimi i projekteve kapitale sipas dinamikës së paraparë

DragashPostuar: 14:58 / 04.05.2017

Në kuadër të projekteve të planifikuara nga lista e investimeve kapitale për vitin 2017, ka përfunduar asfaltimi i rrugës në fshatin Poklek i Ri, njofton InfoKomuna.

Projekti për asfaltimin e rrugës në fshatin Poklek i Ri është ne gjatësi prej 600 metrave dhe ka përfunduar sipas dinamikës së planifikuar.

Ndërsa në planifikimin e projekteve për rrjetin e kanalizimit kanë filluar punimet në fshatin Dobroshec, Llapushnik dhe Zabel i Epërm.

/InfoKomuna/

FerizajKomente: 0 Ferizaj nderon jetën dhe veprën e dëshmorit, Enver Topalli 12:58 / 19.05.2018 Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, shoqëruar edhe nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, familjarë të dëshmorëve, bashkëluftëtar, përfaqësues të Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, përfaqësues...
Komente: 0 Protesta kundër mbylljes së magjistrales Kaçanik – Han i Elezit 09:14 / 16.05.2018 Banorët e dy fshatrave të bllokuara tash e një javë, nga mbyllja e rrugës magjistrale Kaçanik – Han i Elezit, kanë protestuar pranë laurave të vendosura që ua ndalojnë qasjen në magjistrale. Ata kanë kërkuar hapjen e kësaj rruge dhe rregullimin e rrugës...