PDK fiton në Dragash edhe pas rinumërimit

DragashPostuar: 13:53 / 26.11.2017

Kandidati i PDK-së për Komunën e Dragashit, Shaban Shabani, ka dal fitues në këtë komunë edhe pas rinumërimit të 35 vendvotimeve, atyre me kusht, me postë dhe të personave me aftësi të kufizuara.

Sipas rezultateve gjatë rinumërimit, PDK ka marrë 4117 dhe LDK 287. Kurse, në votat me kusht, me postë dhe personat me nevoja të veçanta, PDK ka marrë 302 dhe LDK 67.

Në dy proceset kanë qenë 66 fletëvotime të pavlefshme dhe një e zbrazur.

PrishtinëKomente: 0 Afro 50 semaforë të dëmtuar nga moskujdesi në trafik 10:03 / 23.01.2018 Komuna e Prishtinës është dashur të intervenonte në së paku 50 raste të dëmtimeve të semaforëve, të vendosur nëpër udhëkryqet e qytetit, të cilët janë dëmtuar gjatë vitit 2017 si pasojë e kundërvajtjeve në trafik.
DragashKomente: 0 Nënkryetari i komuniteteve zgjidhet jashtëligjshëm 12:09 / 23.01.2018 Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka vlerësuar se vendimi i Kuvendit të Komunës së Dragashit për zgjedhjen e nënkryetarit të Komunës për komunitete është në kundërshtim me legjislacionin në fuqi.