Rinumërimi e rrit për dy vota diferencën e Shabanit ndaj Kryeziut në Dragash

DragashPostuar: 12:31 / 26.11.2017

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar rinumërimin e të gjitha votave në 35 vendvotime të Komunës së Dragashit.

Pas rinumërimit të votave ka rezultuar se kandidati i PDK-së, Shaban Shabani ka dy vota më shumë se sa në rezultatet preliminare të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Nëse i kalkulojmë votat që Shabani i kishte marrë në rezultatet preliminare rezulton që tash i ka 6,280.

Selim Kryeziu edhe pas rinumërimit i kanë mbetur 6,238 vota.

Ende pa u proceduar votat me kusht dhe ato me postë, diferenca në Dragash është 43 vota.

MalishevëKomente: 0 Iniciativë për pastrimin e ambientit përgjatë lumit Mirusha 10:15 / 25.04.2018 Njësia e “Ekoregjionit” në Malishevë, ka bërë të ditur se të premten, duke filluar nga ora 09:00, do të marr një aksion i madh i pastrimit të ambientit përgjatë lumit Mirusha dhe ambientit përreth liqenit në Mirushë.