Drejtori i Kadastrës dhe një zyrtar i Mamushës arrestohen nën dyshim për keqpërdorime

MamushëPostuar: 08:22 / 11.11.2016

Drejtori i Urbanizmit, Kadastrës dhe Mjedisit në Komunën e Mamushës është arrestuar, sikurse edhe një person tjetër nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërsa pjesë e hetimeve në lidhje me rastin e dyshuar për falsifikim të dokumenteve zyrtare të përdorura për tërheqjen e subvencioneve të dhëna për bujqësi është një grup më i gjerë, që janë duke u hetuar me procedurë të rregullt. Policia e Kosovës, të enjten, ka njoftuar se në Mamushë janë arrestuar dy persona me dyshimin se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare. /KohaDitore/

PrishtinëKomente: 0 Përmbaruesit ndihmojnë Ujësjellësin “Prishtina” në mbledhjen e borxheve 11:33 / 20.05.2019 Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka nisur mbledhjen e borxheve nga konsumatorët borxhlinj përmes përmbaruesve privatë. Procedimi i lëndëve tashme ka filluar, i tha Radio Kosovës zëdhënësja Arjeta Mjeku. Sipas saj, borxhi total ndaj shërbimeve të ujësjellësit...
PrishtinëKomente: 0 Komuna e Prishtinës gjobit bizneset që shpërndajnë fletushka marketingu 12:06 / 20.05.2019 Inspektorati i Komunës së Prishtinës bën të ditur se kompanitë dhe bizneset që shfrytëzojnë fletushkat dhe broshurat si formë marketingu, janë njoftuar publikisht, se nga data 1 maj 2019, se secili rast i evidentuar do të gjobitet me 90 euro gjobë mandatore.
PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon me trajtimin e qenve endacakë 12:11 / 20.05.2019 Komuna e Prizrenit ka kontraktuar sërish një kompani për trajtimin e qenve endacakë, e cila do të jetë e angazhuar për dy vitet e ardhshme për kapjen e tyre, trajtimin duke përfshirë sterilizimin, vaksinimin dhe matrikulimin, përkujdesjen në qendrën e trajtimit dhe në rast...