Emërohen drejtorët e ri në komunën e Shtimes

ShtimePostuar: 10:22 / 13.02.2018

Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, ka marrë vendimin për emërimin e drejtorëve të ri të drejtorive komunale.

Drejtorët e ri në Shtime:

1. Muhadin Halili – drejtor i Administratës së Përgjithshme,
2. Mensur Neziraj – drejtor për Arsim,
3. Shqipe Rexhaj – drejtor për Planifikim Urban, Kadaster edhe Gjeodezi,
4. Fitim Hoxha – drejtor për Zhvillim Ekonomik.
5. Lumni Amrushi – drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport,
6. Halil Halili – drejtor për Sherbime Publike,
7. Shpresa Tafa – drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Drejtorët e ri, pritet të fillojnë punën nga 1 marsi i këtij viti. /InfoKomuna/