"Spitali i Ferizajt pritet të përfundojë në vitin 2020"

FerizajPostuar: 10:23 / 16.05.2019

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu në emisionin “Zyra e Ankesave”, në RTV Dukagjini ka folur për punimet që po zhvillohen në objektin e ri për ndërtimin e spitalit të Ferizajt.

Aliu tha se punimet janë duke vazhduar me një ritëm të lartë dhe se projekti pritet të përfundojë në vitin 2020.

Ndërsa në vitin 2021, sipas tij  pritet të bëhet vendosja e pajisjeve mjekësore.

“Me një ritëm shumë të lartë janë duke vazhduar punimet tek projekti i spitalit të Ferizajt, dhe tashmë qytetarët veç e kanë pa se është bërë kati i katër. Ky objekt pritet të përfundoj në vitin 2020, ndërsa në vitin 2021 të bëhet vendosja e pajisjeve mjekësore. Në ndërkohë jemi duke përgatitur dhe stafin mbështetës të mjekësisë në mënyrë që kur të përfundoj çdo gjë, t’i kemi gati të gjitha”, ka thënë Aliu.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Aliu po ashtu tregoi se projekti në rrugën e “Reçakut”, e cila siç tha ai është një rrugë shumë e rëndësishme, pritet të rifilloj punimet sërish pasi nuk është kryer ashtu siç duhet.

“Nuk kemi dashur të hyjmë në stinë të dimrit pa qenë rruga e asfaltuar…..Është një rrugë e rëndësishme dhe kemi dashur ta kryejmë këtë fazë… Nuk do e pranojmë punën aty pa u  kryer mirë ajo rrugë, pavarësisht se sa ndikon kjo tek operatori….Absolutisht do të rifillojnë punimet e rrugës dhe shtegut të biçikletës.. Më parë nuk ka pasur shteg të biçikletave dhe e kam zgjeruar trotuarin duke futur dhe shtegun e biçikletave…”, theksoi Agim Aliu. 

PrishtinëKomente: 0 Përmbaruesit ndihmojnë Ujësjellësin “Prishtina” në mbledhjen e borxheve 11:33 / 20.05.2019 Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka nisur mbledhjen e borxheve nga konsumatorët borxhlinj përmes përmbaruesve privatë. Procedimi i lëndëve tashme ka filluar, i tha Radio Kosovës zëdhënësja Arjeta Mjeku. Sipas saj, borxhi total ndaj shërbimeve të ujësjellësit...
PrishtinëKomente: 0 Komuna e Prishtinës gjobit bizneset që shpërndajnë fletushka marketingu 12:06 / 20.05.2019 Inspektorati i Komunës së Prishtinës bën të ditur se kompanitë dhe bizneset që shfrytëzojnë fletushkat dhe broshurat si formë marketingu, janë njoftuar publikisht, se nga data 1 maj 2019, se secili rast i evidentuar do të gjobitet me 90 euro gjobë mandatore.
PrizrenKomente: 0 Prizreni vazhdon me trajtimin e qenve endacakë 12:11 / 20.05.2019 Komuna e Prizrenit ka kontraktuar sërish një kompani për trajtimin e qenve endacakë, e cila do të jetë e angazhuar për dy vitet e ardhshme për kapjen e tyre, trajtimin duke përfshirë sterilizimin, vaksinimin dhe matrikulimin, përkujdesjen në qendrën e trajtimit dhe në rast...