Fushë KosovëKomente: 0 Fushë Kosova nis vendosjen e rrethojave mbrojtëse në magjistralen M9 11:16 / 06.02.2019 Komuna e Fushë-Kosovës njofton qytetarët se ka filluar të realizohet projekti për vendosjen e rrethojave mbrojtëse në rrugën magjistrale M9, përkatësisht në rrugën e Pejës, duke filluar nga semaforët afër tregut deri tek rreth-rrotullimi në Fushë-Kosovë.
Fushë KosovëKomente: 0 Komuna nënshkruan marrëveshje me Organizaten "Help" 11:45 / 30.01.2019 Organizata Help Kosovo ka arritur Marrëveshje Bashkëpunimi me Komunën e Fushë-Kosovës për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe start-up me pajisje për aktivitetin e tyre në kuadër të projektit "Mbështetje për stabilitetin socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit...
Fushë KosovëKomente: 0 Fshatrat e Fushë Kosovës "të izoluara" nga bora 15:12 / 18.01.2019 Reshjet e borës që kanë rënë javëve të fundit në Kosovë dhe mos pastrimi i rrugëve, po vazhdojnë të krijojnë vështirësi për qarkullimin e banorëve në fshatrat e Fushë Kosovës.
Fushë KosovëKomente: 0 Opozita kërkon rihapjen e shkollës në Bardh të Madh 16:43 / 09.01.2019 Zyrtarë të dy partive opozitare në Komunën e Fushë-Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje e Iniciativa Qytetare, po kërkojnë që të rihapet shkolla e mesme teknike “Minatori” në fshatin Bardh i Madh.
Fushë KosovëKomente: 0 Opozita kërkon rihapjen e shkollës në Bardh të Madh 12:46 / 09.01.2019 Zyrtarë të dy partive opozitare në Komunën e Fushë-Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje e Iniciativa Qytetare, po kërkojnë që të rihapet shkolla e mesme teknike “Minatori” në fshatin Bardh i Madh.
Fushë KosovëKomente: 0 Fëmijët e Fushë-Kosovës me këshilla për shëndetin oral dhe trupor 15:27 / 12.12.2018 Organizata Human Care në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung kanë realizuar projektin “Vetëdijesimi për pastërtinë trupore dhe orale tek fëmijët në Komunën e Fushë Kosovës”, me nxënësit e klasave të para të shkollave fillore si periudhë e...
Fushë KosovëKomente: 0 Fushë-Kosova kërkon pronësinë ndaj pronave shoqërore 10:29 / 19.11.2018 Këshilltarët komunalë të Fushë-Kosovës e kanë miratuar kërkesën e kryetarit, Burim Berisha, që dy prona shoqërore t’i kalojnë komunës. Megjithatë, ky është vetëm hapi i parë, pasi të njëjtën kërkesë duhet adresuar Qeverisë...
Fushë KosovëKomente: 0 Komuniteti e Komuna iniciojnë themelimin e Teatrit të Fushë- Kosovës 13:53 / 31.10.2018 Një grup artistësh, në njërën anë, dhe autoritetet komunale, në anën tjetër, e kanë iniciuar themelimin e Teatrit të Qytetit të Fushë-Kosovës. Kryetarit të kësaj komune, Burim Berisha, tashmë i janë adresuar kërkesat për ta bërë me...