Fushë-Kosovë: Sulmohen zyrtarët e KEDS-it, dy të arrestuar

Fushë KosovëPostuar: 12:32 / 08.09.2017

Në Fushë-Kosovë janë arrestuar dy persona pasiqë të njëjtit kanë sulmuar fizikisht zyrtarët e KEDS-it.

Nuk raportohet për të lënduar.

Policia njofton se me vendim të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt, transmeton Klan Kosova.

GllogocKomente: 0 Handikosit në Drenas përfiton mjete për persona në nevojë 16:54 / 16.05.2018 Handikosi në Drenas është pajisur me 17 karroca ndihmëse (shëtitore) lëvizëse për persona me aftësi të kufizuara të dhuruar nga donatorët, Daut Salihu nga Gjilani me vendqëndrim në Holandë dhe Burim Hajrizi nga Mitrovica me vendqëndrim po ashtu ne Holandë.
Komente: 0 Përurohen punimet në segmentin Milloshevë – Mitrovicë 11:16 / 14.05.2018 Jemi bashkuar për një vazhdim të një projekti, në të cilin është bërë një punë shumë e mirë ekipore, në mes të Ministrisë së Financave dhe Ministrisë së Infrastrukturës, në mënyrë që ta rishohim në dritë një...
FerizajKomente: 0 Këtë vit 50 raste të dhunës në familje në Ferizaj 13:00 / 16.05.2018 Mekanizmi Koordinues Kundër Dhunës në Familje në komunën e Ferizajt ka mbajtur takimin e parë me qëllim hartimin e politikave dhe realizimin e aktiviteteve për parandalimin e këtij fenomeni negativ mjaft të shprehur në shoqërinë kosovare.