“Në Fushë-Kosovë po blihen votat me buxhetin e komunës”

Fushë KosovëPostuar: 14:35 / 07.09.2017

Në një njoftim të vetin, kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Fushë Kosovë Avni Zogiani, thotë se komuna e Fushë-Kosovës ka filluar fushatën me investime të vogla e të shumta tashti kur e ka perceptuar rrezikun e humbjes së zgjedhjeve.

Në gjithë këtë, thotë Zogiani, nuk ka ndonjë ide të re, apo ndonjë prioritet për nevojat e qytetarit, por thjesht ka shtrime asfaltesh (shpesh nëpër oborret e shtëpive – qëllimi vota me çdo kusht).

Një pjesë e mirë e buxhetit vetanak të komunës është ruajtur për këtë fushatë. Përveç asfaltit, komuna, në konflikt interesi, jep para si donacione për individë e organizata. Këto para kanë për qëllim blerjen direkte të votës dhe këtu ka vend për hetim nga prokuroria, ka shkruar ndër të tjera Zogiani.

PrishtinëKomente: 0 Plaçkitet një barnatore në Prishtinë 10:57 / 27.05.2018 Një person ka raportuar mbrëmë se dy persona të panjohur kanë plaçkitur në barnatoren e tij, me lokacion në Prishtinë.
DeçanKomente: 0 Fshati pa jetë i Deçanit 10:48 / 27.05.2018 Në skaj të një livadhi bie në sy një grumbull gurësh të mbuluar nga barishte. Dikur ata gurë kanë qëndruar të renditur njëri mbi tjetrin në mure të një shtëpie.